Najnovije:

crnogorski gonic

Novosti Lovačkog saveza Crne Gore:

« Ostali tekstovi

NAJAVA IV KOLA KUP-A LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE - 2012

Postavljeno: 05. 06. 2012.
Motiv iz lovišta “Maja Karanfili” - Gusinje

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se IV kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održati u Gusinju.

Četvrto kolo KUPA-a Lovačkog saveza Crne Gore u gađanju nepokretne mete divljeg vepra na rastojanju 100 i 200 metara, ležeći u disciplini lovački karabin sa optičkim nišanom i na rastojanju 100 metara, stojeći u disciplini lovački karabin sa mehaničkim nišanom održaće se u subotu 9. juna 2012. godine sa početkom u 9 časova na strelištu Zagrađe u Gusinju (selo Dosuđe).

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore, koji na takmičenjima svoju pripadnost Lovačkom udruženju moraju potvrditi posjedovanjem lovne karte izdate za lovnu 2012/13 godinu.

Takmičenje, kao i do sada, biće besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjeliće prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.

Takmičenjem će rukovoditi predsjednik Komisije za lovno streljaštvo Lovačkog saveza Crne Gore Dušan Vratnica, a glavni sudija biće  Boško Vujošević.

U okviru IV kolo Kupa Lovačkog saveza Crne Gore održaće se opštinsko takmičenje u istim disciplinama „TROFEJ GUSINJA“. Lovački savez Crne Gore i za ovo takmičenje, za pobjednike pripremio je nagrade: medalje i diplome.

Više informacija: 069/471-605 Edin Mulić i 067/805-854 Borislav Bojović.