Najnovije:

crnogorski gonic

Novosti Lovačkog saveza Crne Gore:

« Ostali tekstovi

NAJAVA čETVRTOG KOLA LIGE LOVAčKOG SAVEZA CRNE GORE

Postavljeno: 18. 07. 2013.

Obavještavamo takmičare, članove lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća za uzgoj, zaštitu i lov divljači - članica Lovačkog saveza Crne Gore, da će se IV kolo Lige Lovačkog saveza Crne Gore održati u subotu 20. jula 2013. godine, na strelištu „Morača“ u Golubovcima, sa početkom u 9 sati.

Lovci će se takmičiti u gađanju glinenih golubova disciplina trap, 2x15 golubova plus play off+, standardnim lovačkim puškama koje nijesu namijenjene za profesionalna takmičenja.

U okviru IV kola lige Lovačkog saveza Crne Gore održaće se opštinsko takmičenje u istoj disciplini.

Na takmičenju učešće mogu uzeti svi članovi Lovačkih društava, organizacija i Javnih preduzeća, članica Lovačkog saveza Crne Gore, a da bi mogli učestvovati moraju obavezno imati oružni list za oružje koje koriste i lovnu kartu.

Takmičenje, kao i do sada, biće besplatno za sve učesnike, a pobjednicima Lovački savez Crne Gore dodjeliti će prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.

VAŽNA NAPOMENA:

Lovci, da bi mogli učestvovati na ovim takmičenjima, moraju obavezno imati od dokumenata: oružni list za oružje koje koriste na takmičenju i lovnu kartu.

Sva takmičenja održavaće se u skladu sa Pravilnikom i propozicijama o lovnom streljaštvu, kojeg je donio Lovački savez Crne Gore, i kojeg takmičari mogu naći na sajtu Saveza (www.lovackisavez.me).